Voor bedrijven leveren we bloemen en planten op maat. We kunnen bijvoorbeeld elke week een boeket leveren voor op de balie bij de entree of een mooi bloemstuk in een kantoorruimte. Heeft u een belangrijke gast of een speciale vergadering dan maken wij een mooi bloemstuk op maat.

Planten verfraaien vaak de kantoor ruimte. Wij kunnen de planten voor u inkopen en neerzetten maar ook willen wij indien u dat wenst de planten elke 14 dagen water komen geven en nakijken. De planten komen het beste tot hun recht in een mooie pot. In overleg wordt de plant met pot geleverd.

Verse bloemen zijn erg mooi maar ook van kunstbloemen kunnen wij een mooi arrangement maken. Het bloemstuk blijft voor lange tijd mooi en kan ook veranderd worden met ongeveer dezelfde bloemen na een bepaalde tijd.

Tevens leveren wij passende boeketten en bloemstukken voor relaties of medewerkers. Is er jubileum, een geboorte of een verjaardag, dan is een boeket altijd een mooi cadeau. Wij nemen orders aan via de telefoon of via de mail en dan wordt het boeket op de door u gewenste dag en tijdstip bij u kantoor afgeleverd. U ontvangt van ons dan via de post een factuur voor de betaling.

Er zijn dus vele mogelijkheden. U bent van harte welkom in onze winkel maar wij zijn ook bereid om naar u toe te komen om al u vragen te beantwoorden.

Bloemstuk voor kantoorpand

We hebben een mooi kantoor van planten voorzien in opdracht van Pauw bestrating in Dodewaard.

Met veel plezier hebben we het bedrijf Calculus in Dodewaard voorzien van mooie potten met passende planten.

Mooie opdracht voor een zakenrelatie van Pauw Dodewaard