Wij maken met plezier diverse soorten boeketten. Zowel compact als weelderig. Natuurlijk kan de klant zelf beslissen hoe zijn of haar boeket er uit moet zien . Wij zetten dus elke dag boeketten in onze kast en hebben daarnaast een voorraad losse bloemen waarmee iedere klant zijn eigen boeket kan laten samenstellen.In onze winkel vind u ook een wisselend aanbod planten. De meesten zijn niet zo groot omdat onze winkel niet groot is, maar wij vinden het leuk om in opdracht van de klant op zoek te gaan naar een voor hem of haar geschikte plant en dit kan dan ook een grote plant zijn. Zowel voor binnen als voor buiten.

Wij verkopen daarnaast diverse cadeau artikelen. Van vaasjes tot bloempotten maar ook diverse decoratie artikelen. Ons aanbod is sterk wisselend. We gaan zeer regelmatig naar diverse groothandelaren waar we dan elke keer andere dingen inkopen. Dit varieert van keukendoeken tot borstbeelden tot dienbladen enz.Ook hebben wij een breed assortiment zeep in diverse geuren en kleuren. Mooi verpakt is dit altijd een leuk kado.

Voor de koffie en thee liefhebbers hebben wij leuke boeketjes gemaakt van diverse soorten koffie of thee met daarbij en snoepje een klontje suiker en soms een koekje of zelfs een likeurtje.